Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla interventna policija!

Zbog skidanja dvojezičnih ploča u Vukovaru suspendirano šest policajaca, branitelji blokirali promet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U skidanju dvojezične ploče sa zgrade Centra za socijalnu skrb u Vukovaru sudjelovalo je i šest policajaca koji su u utorak, iz tog razloga, suspendirani, a jedan je zadržan na policiji te potom prebačen u državno odvjetništvo.

Kako nam je službeno potvrdio glasnogovornik PU vukovarsko srijemske, šest vukovarskih policajaca suspendirano je zbog sudjelovanja u skidanju dvojezične ploče s Centra za socijalnu skrb u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministarstvo uprave: 'Obustavljamo izmjene Statuta Vukovara ocijenimo li ih neustavnim ili nezakonitim' Slika nije dostupna Počelo suđenje Vukovar: Četvorica optuženih za skidanje ploča ne osjećaju se krivima

>> 'Skidanje dvojezičnih ploča pogrešan je način pomoći Vukovaru'

Jedan od njih, Igor Gilja, preuzeo je odgovornost na sebe te je protiv njega podignuta kaznena prijava nakon čega je prebačen u državno odvjetništvo. Navodno se radi o sinu poginulog branitelja pa su se braniteljske udruge podigle na noge smatrajući kako je sramota da se dijete poginulog branitelja cijelu noć drži u policiji.

Pred policijom se sada okupio veći broj ljudi koji traže puštanje pritvorenog policajca. Blokirali su prometnicu oko policijske uprave, a na teren je izašl ai interventna polcija u punoj opremi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene