Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvješće HAK-a

Zbog radova: Zatvorena A6 od Ravne Gore do Delnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Ravna Gora do čvora Delnice u smjeru Rijeke do 12 sati, zbog redovnog održavanja, izvijestio je HAK.

Obilazak je starom cestom Ravna Gora-Kupjak-Delnice. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Pročitajte i ovo Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Magla između tunela Mala Kapela i čvora Otočac

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju (ograničenje 100 km/h) mjestimice na dionici autoceste A 1, između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene