Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Ravna Gora do čvora Delnice u smjeru Rijeke do 12 sati, zbog redovnog održavanja, izvijestio je HAK.


Obilazak je starom cestom Ravna Gora-Kupjak-Delnice. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Vezani članci Prometne gužve zbog radova na mostu Mladosti i zatvaranja mosta Slobode Velike gužve u Zagrebu zbog autoutrke: Promet otežan sve do ponoći Vozači iz pakla (Foto: thechive.com) Neki vozači zaslužuju poseban krug pakla... ili barem oduzimanje vozačke

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Magla između tunela Mala Kapela i čvora Otočac

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju (ograničenje 100 km/h) mjestimice na dionici autoceste A 1, između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)