Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog radova

Važna ulica u centru Zagreba zatvara se za sav promet: Pogledajte obilazne pravce

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zbog radova na dijelu Kačićeve ulice promet za sva vozila bit će obustavljen na tjedan dana.

Iz grada Zagreba obavijestili su kako će se u dijelu Kačićeve ulice obustaviti promet. Riječ je o dijelu ulice kod Arhitektonskog fakulteta od Ulice Isidora Kršnjavog do Ulice Vjekoslava Klaića.

Ondje će od petka 8. ožujka do petka 15. ožujka biti zaustavljen promet svim vozilima. Kao što je ranije grad Zagreb najavljivao, izvodi se 2. faza radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda.

Pročitajte i ovo Akne na bradi: Većinom se javljaju kod odraslih osoba! Evo što ih uzrokuje i kako ih se riješiti Objava Američkog laboratorija U kozmetičkim proizvodima za akne poznatih brendova otkriven opasan sastojak

Pročitajte i ovo ANKETA Za koga ćete glasati na izborima Glas građana ANKETA Za koga ćete glasati na parlamentarnim izborima?

Za prometovanje vozila Grad je predložio pravac: Kršnjavoga Vukotinovićeva Mažuranić trg Roosveltov trg Klaićeva.

Ilustracija Alternativni pravci kretanja zbog obustave prometa Foto: Grad Zagreb

“Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća. Posebno apeliramo na pješake da obrate pozornost s obzirom da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno označenim obilaznim pravcima“, stoji u priopćenju grada Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene