Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez, opasna bakterija

Ministarstvo s polica trgovina povuklo proizvod lososa u kojem je pronađena listerija, ako ste ga kupili možete ga vratiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede u utorak je izvijestilo da se zbog utvrđene povišene količine bakterije Listeria monocytogenes opoziva proizvod "Premium - losos", narezani, od 100 grama, kojeg na tržište stavlja SPAR Hrvatska i Kaufland Hrvatska.

Riječ je o proizvodu LOT 17.09.2020., najbolje upotrijebiti do 16.11.2020, proizvođača BEK - pušnica d.o.o., Polinovac 54a, Kaštel Novi.

Pročitajte i ovo Marija Vučković Održat će se u Zagrebu Vučković najavila sastanak sa svinjogojcima: "Dobit će hitan poziv i raspravit ćemo sve teme" Marina Bešić Đukarić, reporterka Dnevnika Nove TV Sedmi dan prosvjeda Ministarstvo će svinjogojce pozvati u Zagreb. Svoje djedove u prosvjedu podržali i studenti: "Ovo je zadnji krik, ako ovo izgubimo, svi možemo pakirati kofere"

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Detaljniji podaci o povratu proizvoda dostupni su na službenim stranicama Spara i Kauflanda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene