Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog porezne uprave gosti hotela gladni?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko četiri tisuće gostiju crikveničke hotelske kuće Jadran u idućim bi danima mogli ostati gladni u hotelu. Dug od 98 milijuna kuna natjerao je poreznu upravu da blokirala račun tvrtke Jadran usluge.

Preko te tvrtke, hotelska je kuća Jadran poslovala zbog svog godinama blokiranog računa. Iz Uprave i sindikata apeliraju na Ministarstvo financija da skine blokadu.

Pročitajte i ovo Državne bolnice i upravljačka prava - 2 ozdravljenje sustava Obećali su da će država šefovati bolnicama, no sve kasni: "Ne mislim da će išta biti bolje" Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi

Iz uprave hotela nitko se nije udostojio dati niti jedan komentar. No, više od svega zabrinjava činjenica da strani, ali i domaći gosti nemaju pojma šta se događa.

Iako su neki imali sreće pa su u Crikvenici uplatili i privatni smještaj, skandal s hotelima ih je zaprepastio. Da im se to dogodi, kažu, otišli bi istog trena.

Blokada žiro računa, otežano poslovanje, neriješena vlasnička pitanja i puno sudskih sporova hotel Jadran očito će mučiti još godinama. No, najveći problem je što sve ide preko leđa gostiju. U Hrvatskoj više ništa ne iznenađuje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene