Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko četiri tisuće gostiju crikveničke hotelske kuće Jadran u idućim bi danima mogli ostati gladni u hotelu. Dug od 98 milijuna kuna natjerao je poreznu upravu da blokirala račun tvrtke Jadran usluge.


Preko te tvrtke, hotelska je kuća Jadran poslovala zbog svog godinama blokiranog računa. Iz Uprave i sindikata apeliraju na Ministarstvo financija da skine blokadu.

Vezani članci Smeće koje su izvukli ronioci - 3 Na dnu Jadrana pronašli čak i škrinju za zamrzavanje: ''Sve te štetne tvari ne nestaju. One se vraćaju u ishranu čovjeka'' Slika nije dostupna Dan državnosti na Zlatnom ratu – produljeni vikend paket - 4 dana - 1.785 kn

Iz uprave hotela nitko se nije udostojio dati niti jedan komentar. No, više od svega zabrinjava činjenica da strani, ali i domaći gosti nemaju pojma šta se događa.

Iako su neki imali sreće pa su u Crikvenici uplatili i privatni smještaj, skandal s hotelima ih je zaprepastio. Da im se to dogodi, kažu, otišli bi istog trena.

Blokada žiro računa, otežano poslovanje, neriješena vlasnička pitanja i puno sudskih sporova hotel Jadran očito će mučiti još godinama. No, najveći problem je što sve ide preko leđa gostiju. U Hrvatskoj više ništa ne iznenađuje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju