Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Promet na državnoj trajektnoj liniji između Lopara na otoku Rabu i Valbiske na otoku Krku je obustavljen, jer je riječka Lučka kapetanija izdala rješenje o zabrani korištenja oštećenog trajektnog pristana, odnosno zabrani ukrcaja i iskrcaja vozila i putnika u luci Lopar.


Trajektna linija Lopar - Valbiska uspostavljena je 21. siječnja ove godine, kada je njome počeo prometovati trajekt 'Nosač' - brod u vlasništvu nositelja šestogodišnje koncesije, tvrtke 'Split Tours'.

Vezani članci Russia Today Hrvatska provodi zabranu emitiranja Russia Today i Sputnika: "Riječi su važne u doba rata'' Slika nije dostupna Ima samo sedamnaest, a već je osvojila titulu najljepše!

Iz Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja naveli su kako su na
pristanu u Loparu u četvrtak, 31. siječnja uočena veća oštećenja i urušavanje obale, što je onemogućilo pristajanje trajekta 'Nosač', koji je potom privezan u luci Lopar.

Obavljeni su izvidi i utvrđeno je stanje na pristanu u Loparu, a Županijska lučka uprava Rab poduzela je potrebne mjere kako bi se što prije moglo pristupiti početku sanacije.

Koliko će sanacija trajati i kada bi trajektna linija Lopar-Valbiska mogla biti ponovno uspostavljena za sada se ne može procijeniti, priopćili su iz Agencije za obalni linijski putnički promet.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju