Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog oštećenog pristana, nakon 10 dana, obustavljena trajektna linija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet na državnoj trajektnoj liniji između Lopara na otoku Rabu i Valbiske na otoku Krku je obustavljen, jer je riječka Lučka kapetanija izdala rješenje o zabrani korištenja oštećenog trajektnog pristana, odnosno zabrani ukrcaja i iskrcaja vozila i putnika u luci Lopar.

Trajektna linija Lopar - Valbiska uspostavljena je 21. siječnja ove godine, kada je njome počeo prometovati trajekt 'Nosač' - brod u vlasništvu nositelja šestogodišnje koncesije, tvrtke 'Split Tours'.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Bijela kuća zabrinuta Izrael zabranjuje rad katarske medijske kuće: "Iznutra djeluje protiv Izraela" Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..."

Iz Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja naveli su kako su na
pristanu u Loparu u četvrtak, 31. siječnja uočena veća oštećenja i urušavanje obale, što je onemogućilo pristajanje trajekta 'Nosač', koji je potom privezan u luci Lopar.

Obavljeni su izvidi i utvrđeno je stanje na pristanu u Loparu, a Županijska lučka uprava Rab poduzela je potrebne mjere kako bi se što prije moglo pristupiti početku sanacije.

Koliko će sanacija trajati i kada bi trajektna linija Lopar-Valbiska mogla biti ponovno uspostavljena za sada se ne može procijeniti, priopćili su iz Agencije za obalni linijski putnički promet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene