Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viša sila

Zbog orkanske bure kasnili letovi Croatia Airlinesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog orkanske bure u Dubrovniku i na Braču, zrakoplovi Croatia Airlinesa nisu jutros mogli letjeti na relacijama između Dubrovnika i Zagreba te Zagreba i Brača, što je uzrokovalo kašnjenje i drugih letova, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

Dio od stotinjak putnika s letova iz Dubrovnika za Zagreb, koji su bili planirani u 6,05 i u 7,55 sati, prevezeni su autobusima do Splita odakle su nastavili putovanje zrakoplovima Croatia Airlinesa za europska i dalja odredišta. Ostali su iz Dubrovnika prema Zagrebu odletjeli u 12 sati i 20 minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prema redovitom redu letenja Normaliziran zračni promet u Hrvatskoj Slika nije dostupna Poslije šestodnevnog prekida Croatia Airlines: Od sutra svi letovi po planu

I putnici koji su jutros trebali zrakoplovom iz Zagreba otputovati na Brač, odletjeli su do Splita, odakle su trajektom prevezeni na Brač. Putnici iz Brača za Zagreb, koji su trebali poletjeti u 12,45 sati, trajektom su iz Brača prevezeni do Splita, a polijetanje za Zagreb očekuje se oko 18 sati. Zbog bure u Dubrovniku kasnili su i letovi iz Zagreba i Splita prema Parizu, kaže se u priopćenju, u kom se napominje da se orkanska bura u zrakoplovstvu smatra višom silom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene