Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači pozvani na oprez

Zbog nesreće u tunelu Brinje na A1 usporeno jednim trakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nezgode na autocesti A1 u tunelu Brinje u smjeru Zagreba vozi se usporeno jednim trakom, stoga iz Hrvatskog autokluba (HAK) u ponedjeljak ujutro pozivaju vozače na oprez.

Na autocesti A2 Zagreb – Macelj pred naplatom Zaprešić u smjeru Zagreba kolona u pokretu duga je oko jedan kilometar.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Dan bez mobitela u prometu - 5 Dan bez mobitela u prometu Glavne ubojice na cestama: "Moram priznati i biti iskren da ja to nekada radim"

Državnom cestom DC1 u Kninu vozi se naizmjence jednim trakom, a zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi pet tona, zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1.

Zbog požara zatvorena je cesta Srinine – Sitno Donje od crkve Sv. Nikole do mjesta Sitno Donje.

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) na izlasku iz Slovenije dolazi do gužvi i zastoja, osobito tijekom vikenda kada su moguća višesatna čekanja.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Sumartin –Makarska. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene