Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog lažne dojave o bombi prekinuta nastava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dojava o postavljenoj bombi u Srednjoj strukovnoj školi u Makarskoj, zbog koje je prekinuta nastava za 400 učenika, bila je lažna.

Pirotehničari splitsko-dalmatinske Policijske uprave i policijski
djelatnici sa psom za otkrivanje eksplozivnih sredstava, koji su nakon dojave temeljito pretražili sve prostorije škole, nisu pronašli ni bombu ni ikoju drugu sumnjivu eksplozivnu napravu, potvrdila je večeras policija.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija ISTRAGA U TIJEKU VIDEO Zbog dojave o bombi evakuirane tri zagrebačke škole i vrtić: Dojavitelj uhićen i priveden

U makarskoj Policijskoj postaji danas je popodne zaprimljena anonimna telefonska dojava mlađeg muškarca o postavljenoj bombi u toj školi u Makarskoj. Odmah nakon dojave prekinuta je nastava u svim razredima za više od 400 učenika i ispražnjena je cijela školska zgrada u kojoj se inače nalaze Srednja strukovna i Srednja škola 'Fra Andrije Kačića Miošića'. 

Odmah su na pretragu školskih prostorija pozvani djelatnici
MUP-a koji ni danas, kao ni prije nepuna dva mjeseca, kad je također zaprimljena slična anonimna telefonska dojava, nisu pronašli bombu.

Ravnatelj Srednje strukovne škole prof. Jerko Boban večeras je nakon pretrage kazao kako su u školi, nakon dojave o bombi, provedene sve sigurnosne mjere, iako on osobno vjeruje kako bi ta dojava mogla biti djelo neobuzdanih učenika.

Izgubljene današnje školske sate, dodao je, svi će učenici
nadoknaditi nastavom u subotu ujutro.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene