Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovnik, Župa dubrovačka i Konavle zbog kvara na 35-kilovoltnom dalekovodu oko 14,30 sati ponovno su ostali bez struje.


Po riječima glasnogovornika HEP-a Radomira Milišića ovaj put nije posrijedi kvar u trafostanici u Komolcu, već na dalekovodima te bi do kraja dana svi dijelovi grada Dubrovnika osim Lapada trebali dobiti struju.

Vezani članci Zgrada HEP-a u Zagrebu Dio Zagreba ostao bez struje nakon što se čuo glasan prasak, iz HEP-a poručuju: "Kvar je riješen, svi su ukopčani" Motociklist ''Ponovno si rođen!'': Za dlaku izbjegao smrt, nije mogao vjerovati svojoj sreći

Nešto prije 22 sata pojedini dijelovi Dubrovnika počeli su dobivati električnu energiju. Struja je stigla na područje Lapada, Gruža, dijela Župe dubrovačke, a tijekom večeri trebala bi stići i u ostale dijelove grada te Župu dubrovačku i Konavle. Najveće dubrovačko naselje Mokošica električnu energiju dobila je oko 18,30 sati.

>> Dubrovnik: Nakon kopanja bagerom urušila se ulica

Dubrovnik i šire dubrovačko područje bez struje su ostali 15. prosinca prošle godine zbog teškog kvara na trafostanici u Komolcu i tada je cijelo područje bez struje bilo dva dana. (Hina)