Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamo za Novu Godinu?

Zbog krize snižene cijene aranžmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je do dočeka Nove godine ostalo više od mjesec dana, mnogi već intenzivno planiraju novogodišnje slavlje. Dok u agencijama tvrde kako prodaja i domaćih i inozemnih aranžmana ide sasvim dobro, mnogi domaći hotelijeri odlučili su se na spuštanje cijena.

Svjesni da je organizirani doček Nove godine mnogima postao luksuz pojedini zagrebački hotelijeri spuštaju cijene. Iako više simbolično. U Westinu, Sheratonu i Panorami klasični doček s večerom i živom glazbom po osobi je oko 800 kuna.

Pročitajte i ovo Boris Vujčić Hrvatska najgora u Eurozoni Upozorenje guvernera: Glavni doprinos inflaciji daju usluge, rast cijena će se nastaviti Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo"

'Što se tiče ove krize mi smo bili senzibilizirani prema tome i zato smo formirali posebne pakete. Nešto su niže cijene i same novogodišnje večere, a i ovih paketa', kaže Mario Šušak iz Westina.

Dubrovnik jedan od deset najatraktivnijih gradova na svijetu za doček nove, 2009. dočekat će manje glamurozno. Hoteli Dubrovnik Babin kuk odustali su od velikog dočeka na otvorenom. Hoteli Maestral svi odreda zatvoreni.

U agencijama za sada nema panike. Aranžmani se, kažu, prodaju dobro, kako domaći tako i inozemni. U prosjeku se najčešće traže po dva polupansiona, na Jadranu ili u bližim europskim gradovima po cijeni od 700 do 2500 kuna.

Zagreb će 2009. dočekati uz Olivera, a narodnog veselja na trgovima neće se odreći ni drugi veliki gradovi. Pa tko ne može na put, uvijek preostaju veseli ali i besplatni dočeci na otvorenom.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene