Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jak vjetar i na Maslenici

Zbog jake bure zabrane na Jadranskoj magistrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, izvijestio je jutros HAK.

Jak vjetar usporava vožnju autocestom A1 između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica, te autocestom A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Zbog radova na autocesti A1, na nekoliko dionica između čvora Gospić i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Za sav je promet zatvorena cesta D50 od čvora Sveti Rok do Ličkog Cerja. Obilazak je autocestom A1 od čvora Sveti Rok do čvora Gornja Ploča ili državnim cestama D522 Gornja Ploča-Udbina i D1 Udbina-Gračac.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti plove redovito. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Bura stvara probleme Zbog orkanskih udara vjetra zatvorena dionica A1 Posedarje - Sv. Rok Slika nije dostupna Orkanska bura prevrtala kamp prikolice i kamione

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene