Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nakon 4 mjeseca, opet

Lažna dojava o bombi na zagrebačkom Županijskom sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anonimna dojava da je na zagrebačkom Županijskom sudu postavljena bomba, zbog koje je taj sud u četvrtak na par sati bio evakuiran, pokazala se lažnom jer pregledom prostorija nije pronađen nikakav eksploziv, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Dojava je zaprimljena u 10,44 sati, nakon čega su na teren izašli pripadnici protueksplozivne službe, koji su nešto prije 13 sati okončali akciju pregleda prostorija i utvrdili da na sudu nema eksplozivne naprave.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Prijave o postavljenoj bombi na nekom sudu nisu nepoznanica u hrvatskoj praksi, no redovito se pokaže da je riječ o lažnim dojavama.

Na zagrebački Županijski sud zadnji put je takav slučaj zabilježen prije četiri mjeseca. Mogući motiv lažnih dojava je izbjegavanje sudskih ročišta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene