Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podvodne atrakcije

Zavirili smo kamerom u tajne Jadrana...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko na kopnu, Hrvatska je lijepa i atraktivna i ispod površine mora! U Rovinju je održan međunarodni kup u podvodnom ribolovu, a mi smo i kamerom zavirili u tajne Jadrana.

Više od 120 ronilaca na dah upustilo se u ribarsku pustolovinu. Lov s podvodnom puškom. 'Hladno je, ali mi smo naviknuli', rekla nam je Talijanka Andrea. 'Gotovo odmah smo ulovili 10-tak orada, nekoliko šaraga i zubataca', nadovezao se njezin sunarodnjak Stefano.

Pročitajte i ovo Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci Ilustracija U prisutnosti djeteta Muškarac priveden u Rovinju: Udarao po vratima i žrtvu ozlijedio elektrošokerom

Pod vodom su proveli punih šest sati. Svi s istim ciljem biti najuspješniji. 'Sve u svemu koliko je bilo hladno ove dane, ovo se sve isplatilo. Imamo jedno 30-tak riba i tri ugora', rekao je bivši svjetski prvak Danijel Gospić. Njihovu morsku pustolovinu nadzirali su liječnici, a ulov suci.

'Da sve prođe regularno, da nitko ne donese staru ribu, da se ne dogode nezgode, da svi imaju bovu, da sve bude po zakonu', ističe sudac Sven Krlin. Intervencija nije bilo, ali bilo je ribe. Količina je iznenadila i natjecatelje i organizatora. 'Akvatorij je pun iznenađenja, poput divljine. I prepun je riba', rekla je Francuskinja Silil.

600-tinjak kilograma ulovljene ribe već večeras naći će se na bogatom stolu. Organizator kaže da će ulovljenom ribom častiti goste i sudionike na gala večeri, kojoj se za promotivnu cijenu mogu pridružiti svi koje put večeras odvede u Rovinj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene