Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trappoly

Zauvijek se riješite kukaca u dvorištu jednostavno i brzo

PR
PR Foto: PR
Otporne Trappoly klopke mogu se upotrebljavati godinama bez potrebe za dopunama u obliku tableta, gela ili spreja, koje opterećuju kućni budžet iz mjeseca u mjesec.

Divan je ljetni dan, ali vaše je dvorište prepuno komaraca, pčela i mušica koje vas ne ostavljaju na miru. Umjesto da se sunčate i opuštate na svježem zraku, vi se zatvarate u svoja četiri zida. Spuštate komarnike i palite električni aparat s insekticidom kako biste zaštitili svoju obitelj.

U želji da riješi ovaj svima poznati problem, jedan inovator je odlučio upotrijebiti metodu tjeranja insekata poznatu već stotinama godina. Potpuno prirodan način tjeranja insekata promijenio je svakodnevicu tisućama ljudi koji su ga isprobali.

Uz dvije viseće Trappoly zamke u jednom pakiranju ne treba vam nijedan drugi repelent.

Jednostavnim patentom uklonite sve bube odjednom

Ako na balkonu ili u dvorištu imate cvijeće i druge biljke, osuđeni ste na stalno prisustvo pčela, stršljenova i komaraca. Kukci se najčešće skupljaju na hrani, a pretežno ih privlače slatke namirnice.

Ali upravo ova njihova sklonost može se obrnuti u vašu korist ako postavite odgovarajuće zamke.

Trappoly viseće zamke u obliku posuda sa dvije ulazne rupe privlače sve vrste insekata slatkim mamcem poput soka ili meda koji se postavlja na dno posude. Bube ostaju zarobljene i više vam neće dosađivati dok zalijevate biljke i pijete popodnevnu kavu.

Postavite zamku za 1 minutu

Za razliku od većine kompliciranih i skupih rješenja za tjeranje kukaca, ova klopka se postavlja za tren, a evo i kako.

Prvo na dno zamke stavite slatko piće, a potom kroz udicu provucite uže ili žicu odgovarajuće duljine. Okačite zamku na drvo, kuku ili je postavite na stol. Kada ovo završite, zaboravit ćete da su vam kukci ikad dosađivali dok se opuštate nakon teškog dana na poslu.

Zaštitite svoju obitelj od ugriza

Ubodi, svrab, crvenilo na koži, zujanje... Insekti mogu pokvariti i najljepši povod za roštilj. Osim toga, mala djeca, kućni ljubimci i osobe alergične na ubode pčela osobito su izloženi opasnosti, pa je briga za njih stalno prisutna.

Ove neugodnosti mogu se izbjeći upotrebom odgovarajuće klopke koja hvata pčele i stršljenove i drži ih zarobljenima na jednom mjestu. Zbog slatkog sadržaja u dnu zamke, bilo koja hrana koju ste pripremili za zakusku neće više privlačiti nepozvane goste za vaš stol.

Kukci će letjeti prema Trappolyju umjesto da ih ganjate muholovkama! Mališani se mogu bezbrižno igrati cijeli dan, a vi degustirati novi specijalitet kojim želite oduševiti prijatelje.

Zaboravite na toksične repelente

Osim što je jednostavna za korištenje, viseća zamka za kukce ima još jednu veliku prednost. Naime, sredstava protiv insekata koja su dostupna u trgovinama rade se na bazi kemikalija štetnih za biljke, ljude i okolinu, dok je Trappoly napravljen kao netoksična, a djelotvornija zamjena za njih.

Prije nego što se komarci i ose počnu motati oko vas, on će ih uhvatiti bez kemikalija i potrebe za bilo kojim drugim pomagalima.

PR PR Foto: PR

Dvije zamke koje ćete koristiti desetljećima

Otporne Trappoly klopke mogu se upotrebljavati godinama bez potrebe za dopunama u obliku tableta, gela ili spreja, koje opterećuju kućni budžet iz mjeseca u mjesec.

Jednom kada uložite u viseće zamke, riješili ste dosadni problem za idućih nekoliko desetljeća jer ABS plastika od koje su izrađene može izdržati i najveće promjene vanjske temperature, udarce, kao i vremenske nepogode.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta – samo na Dokishop stranici pronađite Trappoly – Viseću zamku za kukce, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ovu viseću zamku za kukce je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Trappoly - Viseće zamke za kukce.

Riješite se svih insekata u dvorištu jednostavno i brzo.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene