Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već tjedan dana

Zatvoren Pepermint, nisu izdavali račune na ulazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati klub Pepermint u Zagrebu, zatvoren je zbog neizdavanja računa.

Zagrebački klub Pepermint zatvoren je već tjedan dana, jer prilikom posjeta porezne inspekcije nije bio izdan račun za kartu na ulazu, potvrdio je za Jutarnji list vlasnik kluba Tomo Ricov te dodaje da se klub ponovno otvara u petak.

Pročitajte i ovo Zapalio se auto na Trešnjevki Očevid u tijeku Burna noć: U jednoj zagrebačkoj četvrti zapalila su se tri automobila, policija izvijestila o ozlijeđenima Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

U klubu je na Badnjak bio organiziran Badnjak tulum na kojem je glazbu puštao i Emil Tedeschi, a ondje je viđen i premijer Zoran Milanović sa suprugom.

FOTO Božićni party: Premijer Milanović na druženju s Tedeschijem

Kada je u klub došla porezna inspekcija, unutra je, piše list, bila gužva, svi su htjeli ući te se na blagajni dogodio propust. Nije izdan račun za ulaznicu i klub je zatvoren.

Klub se na svojim stranicama ispričalo posjetiteljima te su naveli da će moći dobiti povrat novca za kupljene ulaznice za proslavu Nove godine.

'Klub se otvara u petak, 3. 1. 2014. Svi koji su kupili karte za doček Nove godine mogu ih vratiti u KIC klubu u Preradovićevoj 5. Još jednom žao nam je zbog nastale situacije. Vidimo se 3. 1.', piše na stranicama kluba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene