Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grmoja vs. Zekanović

Stručnjakinja za komunikaciju: ''Čini se da smo vrlo blizu fizičkih obračuna u Saboru''

Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Neprimjereno ponašanje u Saboru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/5 >>
Umjesto da raspravljaju o poreznoj reformi i opravdaju plaće koje im daju porezni obveznici, saborski zastupnici su na rubu fizičkog obračuna.

Između Hrvoja Zekanovića iz Hrasta i Nikole Grmoje iz Mosta žestoko je zaiskrilo. Nakon incidenta, ispričali se nisu ni jedan drugome ni javnosti.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

Saborske strasti još se nisu smirile. ''Moram priznati da sam u šoku. Nisam kukavica da se razumijemo'', rekao je Zekanović nakon incidenta. Traži ispriku.

''Nekoliko puta mi je prijetio fizički i zvao me na fizički obračun izvan Sabora, što je smiješno'', dodaje Zekanović.

Grmoja tvrdi - zvao ga je van da razgovaraju. ''Hrvatski Orban se jako prepao kad sam sjeo do njega, kad sam se digao onda mi je viknuo mrš. Znači, ja sam se ponovno vratio da mi objasni u čemu je problem, i tada je izgubio hrabrost. Međutim to ne čudi s obzirom da je imao dovoljno godina da se priključi Domovinskom ratu, a sad priča o srbijanskoj agresiji'', kazao je Grmoja.

Ne planira se ispričati, kao ni predsjedavajući Milijan Brkić. Zekanović za svjedoka zove Bunjca. Ali nije mu od pomoći.

''Ne mogu biti svjedok, jer oni su jedan dio razgovora vodili tako da nisam čuo'', rekao je Bunjac. No čuli su građani, koji plaćaju zastupnike.

''Mislim da puno puta, mnogim zastupnicima nedostaje kućnog odgoja'', kazao je Bačić. Božo Petrov planirao je upristojiti zastupnike. No žali se, od svega nije bilo ništa.

''Nisu htjeli prihvatiti niti Etički kodeks, koji sam kao predsjednik Sabora uputio u proceduru, nije ništa od toga riješeno'', rekao je Petrov.

Stručnjakinja za komunikaciju Gabrijela Kišiček kaže - saborske scene zabrinjavaju. ''Čini se da smo vrlo blizu fizičkih obračuna koji bi mogli uslijediti u Hrvatskom saboru. Agresivnost koja se jučer mogla vidjeti i izborom riječi i neverbalnom komunikacijom pokazuje da smo vrlo blizu tome da saborske rasprave sliče na ulične'', kaže Kišiček.

Nije se proslavio ni premijer. Brunu Esih usporedio je s nacističkim ministrom propagande Goebbelsom.
A ona uzvratila - Plenkoviću su uzori Marx i Kardelj.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene