Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemačka Hrvatskoj rekla DA!

Zašto predsjednik Bundestaga ne želi ljetovati u Hrvatskoj?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norbert Lammert, predsjednik Bundestaga s kojim se danas sastao predsjednik Sabora Josip Leko neće ljetovati u Hrvatskoj kao što to rade brojni Nijemci.

Predsjednik Bundestaga Norbert Lammert nakon što je gornji dom njemačkog parlamenta Bundesrata ratificirao hrvatski pristupni sporazum, sastao se s predsjednikom Sabora Josipom Lekom.

Pročitajte i ovo Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume"

Saznali smo kako Lammert neće, poput mnogih njegovih sugrađanh ljetovati u Hrvatskoj. Međutim, u Njemačkoj su izbori i njegovo ljetovanje izvan države loše bi se prihvatilo.

>> GOTOVO JE! EU DOLAZIMO!

Predsjednici parlamenata razmijenili su i poklone - knjige i kravate.

Podsjetimo, gornji dom njemačkog parlamenta Bundesrat jednoglasno je danas ratificirao Zakon o pristupnom ugovoru između Hrvatske i Europske unije, čime je dovršena parlamentarna procedura njegove ratifikacije u Njemačkoj, posljednjoj članici EU-a koja je potvrdila članstvo Hrvatske u Uniji od 1. srpnja ove godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene