Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici ljutiti

Zašto je Dash Croatia Airlinesa sat vremena kružio nad Dubrovnikom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion Croatia Airlinesa sat je vremena kružio nad Dubrovnikom, što je uznemirilo putnike jer im navodno nije rečeno zbog čega ne mogu sletjeti.

Putnici na letu iz Zagreba za Dubrovnik u zrakoplovu Croatia Airlinesa tipa Dash doživjeli su pravu dramu.

Pročitajte i ovo EasyJet avion Svi odahnuli Bizaran incident na letu iznad Sredozemnog mora: Kapetan aviona morao prinudno sletjeti zbog bučnog para Slika nije dostupna Incident u zraku Novi problemi s Dashom: Poletio za Atenu, morao se vratiti u Dubrovnik

Prema riječima jedne od putnica, zrakoplov je punih sat vremena kružio iznad grada, a ono na što je posebno ljutita jest da za to nisu dobili nikakvo objašnjenje. 'Zamislite kako je ljude u avionu uhvatila panika i strah', kazala je neimenovana putnica za Dubrovački vjesnik.

>> Otkriven uzrok: Evo zašto je avion Croatia Airlinesa sletio na nos

Putnici su navodno mislili da je došlo do kvara na avionu. 'Poslat ću pritužbu Croatiji, ali evo na telefon su mi rekli kako primaju samo fax pritužbe', ispričala je ogorčena putnica.

Putnici su 'na iglama' bili ponajprije iz razloga što je, od nedavnog prisilnog slijetanja Croatijinog Dasha na nos u Švicarskoj, taj tip aviona došao u fokus javnosti zbog svojih učestalih kvarova.

Ipak, sve je okončano nakon sat vremena kada je Dash bez ikakvih problema sletio u Čilipe.

Naknadno se doznao i pravi razlog kruženja nad gradom. Croatia Airlines je za Dubrovački vjesnik potvrdila da je avion na letu iz Zagreba u Dubrovnik trebao sletjeti u 12:55 sati, no to je odgođeno do 13:50 zbog smanjene vidljivosti, velikog nevremena i grmljavine.

Ista je letjelica već u 14:30 poletjela natrag za Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene