Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Avion Croatia Airlinesa sat je vremena kružio nad Dubrovnikom, što je uznemirilo putnike jer im navodno nije rečeno zbog čega ne mogu sletjeti.


Putnici na letu iz Zagreba za Dubrovnik u zrakoplovu Croatia Airlinesa tipa Dash doživjeli su pravu dramu.

Vezani članci Dočekan prvi let Windrose Airlinesa u Hrvatskoj - 4 U Zračnoj luci Franjo Tuđman svečano obilježen prvi let koji povezuje Kijev i Zagreb Slika nije dostupna VIDEO 'Munjevito' polijetanje aviona usred oluje

Prema riječima jedne od putnica, zrakoplov je punih sat vremena kružio iznad grada, a ono na što je posebno ljutita jest da za to nisu dobili nikakvo objašnjenje. 'Zamislite kako je ljude u avionu uhvatila panika i strah', kazala je neimenovana putnica za Dubrovački vjesnik.

>> Otkriven uzrok: Evo zašto je avion Croatia Airlinesa sletio na nos

Putnici su navodno mislili da je došlo do kvara na avionu. 'Poslat ću pritužbu Croatiji, ali evo na telefon su mi rekli kako primaju samo fax pritužbe', ispričala je ogorčena putnica.

Putnici su 'na iglama' bili ponajprije iz razloga što je, od nedavnog prisilnog slijetanja Croatijinog Dasha na nos u Švicarskoj, taj tip aviona došao u fokus javnosti zbog svojih učestalih kvarova.

Ipak, sve je okončano nakon sat vremena kada je Dash bez ikakvih problema sletio u Čilipe.

Naknadno se doznao i pravi razlog kruženja nad gradom. Croatia Airlines je za Dubrovački vjesnik potvrdila da je avion na letu iz Zagreba u Dubrovnik trebao sletjeti u 12:55 sati, no to je odgođeno do 13:50 zbog smanjene vidljivosti, velikog nevremena i grmljavine.

Ista je letjelica već u 14:30 poletjela natrag za Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook