Izgorio autobus kod Makarske (Foto: Dalmacija Danas) - 1
Izgorio autobus kod Makarske (Foto: Dalmacija Danas) - 1 Foto: Dalmacija Danas

Autobus koji je prevozio turiste zapalio se i u potpunosti izgorio u četvrtak ujutro u mjestu Igrane kod Makarske. U autobusu je bilo oko 50 putnika. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a na teren su odmah izišli vatrogasci DVD-a Makarska, Tučepi i Podgora.


U četvrtak u 8:35 DVD Makarska zaprimio je dojavu da se u mjestu Igrane zapalio autobus koji je prevozio turiste. Odmah su alarmirani vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Makarske, Tučepa i Podogre, potvrdili su nam iz DVD-a Makarska.

Vezani članci Ilustracija U požaru poginuo muškarac: Opušak zapalio krevet, popucala stakla i žbuka Požar u sušari soje - 8 Požar u sušari soje u Zagrebu: Vatrogasci i radnici prazne 100 tona soje iz sušare visoke 25 metara

''Autobus je u potpunosti izgorio, a nastala je velika materijalna šteta. Ljudi su na vrijeme evakuirani i spašene su i njihove stvari. U autobusu je bilo 50-ak putnika'', rekao je za DNEVNIK.hr Željko Goja, voditelj smjene DVD-a Makarska.

Na teren je izišlo 18 vatrogasaca s četiri vozila. Vatrogasci su požar lokalizirali u 9 sati i 5 minuta, a na terenu su ostali članovi DVD-a Tučepa i Podgore kako bi sanirali ostatke koji se još dime.