Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika šteta

Zapalila se 25-metarska koćarica kod Visa, ribari spašeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica ribara s koćarice Marinero spašeni su jutros oko 9,30 sati kod otočića Sveca, osam milja od otoka Visa, s plovila koje se zapalilo, doznaje se u splitskoj Lučkoj kapetaniji.

Drvena 25-metarska koćarica Marinero još je uvijek u plamenu, navode iz Lučke kapatanije Split. Četvorica ribara su se odmah nakon što je buknuo požar ukrcali na pneumatsku splav, koji se  nalazio na koći, a potom im je u pomoć priskočila posada koćarice Sveti Nikola, rekao je kapetan Boris Matošić iz splitske Lučke kapetanije i dodao.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

'Ribari još nisu stigli na Vis, a kada dođu s njima će se obaviti razgovor, te utvrditi zbog čega je došlo do požara. Materijalna šteta će svakako biti velika.' 

>> Omiš: Vatrogasci ugasili požar koji je zaprijetio kućama

Na mjesto događaja ubrzo je stigla i posada policijskog plovila Sveti Jure, te su preuzeli ribare s Marinera, potvrđeno je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Još uvijek nije poznat uzrok izbijanja požara na koći, a slučaj je preuzela Lučka kapetanija u Komiži. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene