Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Honor Magic 4 Pro

Zanima vas koji je najinovativniji mobitel ove godine? Pročitajte ovaj članak!

PR
PR Foto: PR
Honor Magic 4 Pro nedavno je predstavljen na hrvatskom tržištu, a nas je oduševio činjenicom da dolazi s nevjerojatnim rasponom inovacija koje ga svakako pozicioniraju u sam vrh ponude mobitela koje možete kupiti ove godine.

Honor Magic 4 Pro dolazi s prekrasnim LTPO OLED zaslonom s FHD+ rezolucijom i s 120 hz osvježavanjem koji će oduševiti i najzahtjevnije – s rezolucijom od 1312 x 2848, gledanje filmova na Netflixu i igranje igrica u pokretu na zaslonu od 6,81 inča je čisti užitak. Podržana je granularna kontrola brzine osvježavanja koja može ići i do 1Hz jer - budimo realni - ne treba vam uvijek punih 120 Hz pa se radi uštede energije brzina osvježavanja smanjuje ovisno o načinu radu. Software nudi četiri načina rada - Dynamic, High (120Hz), Medium (90Hz) i Standard (60Hz).

Honor Magic 4 Pro je prvi uređaj s 1920 hz dimming funkcijom. Što to znači za vas?
Neki korisnici mogu biti osjetljivi na efekte treperenja zaslona. Ako puno vremena provodite na zalosnu vaseg mobitela i osjetljivi ste, može doći do glavobolje. Zato se Honor pobrinuo da Magic 4 Pro koristi frekvenciju od 1920 MHz, kako bi se minimiziralo naprezanje očiju kod korisnika. Agresivnim treperanjem smatra se sve između 100Hz i 1000Hz raspona, a Magic4 Pro biti će iznad tog raspona čak i pri nižim razinama svjetline.

Honor Magic 4 Pro ima IP68 ocjenu. IP ocjena označava koliko je uređaj otporan na prašinu u vodu. Jednostavnim rječnikom – Magic 4 Pro može izdržati potapanje u vodu do 1,5 m dubine tijekom 30 minuta. Dakle, ako ga ispustite u bazen ili kadu, bez brige, samo ga izvadite i osušite Iiponovno radi kao nov. Naravno, ne morate ga namjerno bacati u vodu ali imajte na umu jer dolazi ljeto i nezgode su moguće…

 

Nevjerojatna tehnologija koja je pohranjena u Ultra Fusion algoritmu koji se nalazi u HONOR procesoru za fotografije omogućava vam korištenje svih kamera u isto vrijeme. Kamera će snimiti fotografiju koristeći sva tri senzora na stražnjoj strani telefona. Zatim će spojiti te slike u jednu kako bi vam omogućila fotografiju znatno bogatiju detaljima od onoga što mnogi drugi pametni telefoni mogu pružiti, čak i kada zumirate.

HONOR Magic 4 PRO može se pohvaliti da je prvi u industriji sa snimanjem 4K videa u 10-bitnom formatu i pri 60 sličica u sekundi! Zahvaljujući ovim funkcijama ali i tome što ima Log format, ovaj pametni telefon također je dobio i IMAX Enhanced cetrifikat. Log video format je vrlo težak, jer sadrži puno informacija, videozapisi koji se reproduciraju su prilično blagi što se tiče boja ali jednom kada ih preradite u softveru za uređivanje videa, možete raditi čuda od njih. Magic 4 Pro također je dobio i zlatnu značku kamere od DXOMARK-a i ocjenu 131 za brutalne funkcionalnosti svoje kamere.

Honor se s potpunim pravom hvali svojom tehnologijom punjenja – SuperCharge žičano punjenje od 100 W može napuniti praznu bateriju za samo 30 minuta do 100% što je impresivan rezultat jer na tržištu postoji jako malo mobitela koji se mogu napuniti u tom roku.

HONOR Magic 4 Pro dostupan je u Telemachu te mu je preporučena maloprodajna cijena 8.299,00 kn.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene