Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kredit za HBOR

Zajam od 90 milijuna eura odobrila Razvojna banka Vijeća Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razvojna banka Vijeća Europe odobrila je Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak zajam u iznosu od 90 milijuna eura.

Novac je namijenjen nastavku provedbe kreditiranja hrvatskih poduzetnika, mikro projekata i projekata lokalne i regionalne samouprave uz povoljnu kamatnu stopu i vrijeme otplate. Ovaj kredit trebao bi pridonijeti smanjenju nezaposlenosti, posebice kod mladih.

Pročitajte i ovo Stagflacija Svaki euro dobro dođe Nakon inflacije - stagflacija? "Na razini Europske unije i svake zemlje članice trebamo činiti sve da je izbjegnemo" Slika nije dostupna razgovori u tijeku Nastavlja se trakavica s Brodosplitom, ministar demantirao Debeljaka: "Nije nikakav dogovor postignut, situacija je složena"

>> Uzeo povoljan kredit od HBOR-a i otvorio nova radna mjesta!

'Ovaj zajam vrlo je značajan ne samo za HBOR i hrvatsku državu nego i za poduzetnike i otvaranje novih radnih mjesta, za što ravnomjerniji razvitak svih dijelova Hrvatske, posebno potpora malom i srednjem poduzetništvu', rekao je Anton Kovčev, predsjednik uprave HBOR-a.

'Ono što mi radimo ojačava socijalnu koheziju i borimo se protiv nezaposlenosti kod mladih potičući primjerice mala i srednja poduzetništva', rekao je Rolf Wenzel, Guverner CEB.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene