Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje je radio

FOTO Zagrepčanki iPhone zazvonio i eksplodirao pokraj glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mobitel se punio cijelu noć prije nego što je eksplodirao, a i nakon eksplozije je radio.

28-godišnjoj Ljubici Marić iz Zagreba njezin je iPhone zazvonio i eksplodirao pokraj glave nakon što je tijekom noći bio na punjaču.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Malo prije jutra Ljubici je zazvonio telefon, no pošto su svi spavali, sporo je reagirala i pustila je neka zvoni. Ustala je i krenula prema telefonu kada je iPhone drugi put zazvonio i eksplodirao. Na mobitelu je popucalo staklo, a zvučnika od praska uopće nije bilo. Komadića je bilo po cijelom ormariću i podu sobe.

Zanimljivo je da je mobitel unatoč eksploziji i dalje radio. Strujna utičnica nije pregorjela, a punjač je bio neoštećen. 'Posumnjali smo na kratki spoj, no sve instalacije su bile u redu i vani je bilo lijepo vrijeme', rekao je Ljubičin suprug Zoran.

>> Nevjerojatno: Oni će DVA TJEDNA sjediti ispred Appleove trgovine i čekati novi iPhone!

Neugodno iznenađenje dočekalo ih je i na servisu, gdje mobitel prvo nisu htjeli primiti te su tvrdili da je oštećen jer im je ispao, a na kraju su rekli da jamstvo ne vrijedi te da popravak stoji oko 1.600 kuna.

Slični slučajevi eksplozije Appleovih uređaja dogodili su se više puta diljem svijeta, a posljednji prijavljeni slučaj bio je u Velikoj Britaniji, gdje je jednom korisniku u ruci eksplodirao punjač za iPad. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene