Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Silovanje demokracije'

'Zagrepčani su taoci sukoba SDP-a s Bandićem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klubovi gradskih zastupnika HDZ-a i HSS-a su zatražili prijevremene izbore za zagrebačkog gradonačelnika i Gradsku skupštinu ako se odgodi današnja sjednica Gradske Skupštine.

Klubovi HDZ-a i HSS-a konferenciju su održali u stanci skupštinskog zasjedanja.  Predsjednica Kluba HDZ-a Margareta Mađerić usprotivila se takvom načinu rada u Gradskoj skupštini jer, kako je rekla, Zagrepčani su po tisućiti put postali taoci unutarstranačkih sukoba u SDP-u i sukoba između te stranke i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.' To je dokaz da SDP ne želi preuzeti odgovornost', rekla je Mađerić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Donja Kustošija FOTO Policijska potjera u Zagrebu: Uhićeno nekoliko sumnjivaca Slika nije dostupna 27. ožujka u Lisinskom Zaklada Ana Rukavina i Nova TV vam donose 'Koncert za život'

>> Bandić: Spreman sam na sve osim na iscrpljivanje, to je suptilni mobbing

Silovanje demokracije

Osvrćući se na točku dnevnog reda vezanu za izgradnju odvojka Ulice Antuna Šoljana Mađerić je kazala da su zastupnici imali dovoljno vremena da se ta točka raspravi. Od SDP-a i HNS-a je zatražila da kažu što znaju vezano uz tu točku i u što sumnjaju kako bi i drugi zastupnici i javnost imali te informacije, 'Ukoliko se današnja sjednica Skupštine odgodi jedino rješenje su prijevremeni izbori i za gradonačelnika i Gradsku skupštinu', rekla je Mađerić.

Predsjednik Kluba HSS-a Darko Vuletić rekao je kako je to što se danas dogodilo silovanje demokracije. 'Evidentno je kako SDP i HNS nešto znaju, a to bi i mi htjeli saznati u raspravi', kazao je Vuletić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene