Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke posla

Zagrebački vatrogasci gasili vatru na garažama, teretnjaku i krovu vikendice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci u protekla su 24 sata imali pune ruke posla gaseći požare triju garaža, teretnjaka u Buzinu i krova vikendice kod Zaprešića.

U požarima nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta je vrlo velika. Uzroci požara nisu utvrđeni jer očevidi još uvijek traju. Prvi požar izbio je jučer oko 15 sati u trima garažama u dvorištu u Tratinskoj ulici na Trešnjevci. Vatra je u dvjema garažama zahvatila i dva vozila - 'VW Derby" i 'Fiat Tipo', a oštećeni su i prozori na prvom katu zgrade.

Pročitajte i ovo Požari u Grčkoj Šumski požari FOTO Pakao u Grčkoj, gori već deveti dan: "Nažalost, ne vidimo da se fronta može obuzdati i staviti pod kontrolu" Požari u Grčkoj - 4 haraju požari Strava u Grčkoj: U šumi pronađeno 18 izgorjelih ljudskih tijela

Dva i pol sata kasnije zapalio se krov drvene vikendice u mjestu Marija Magdalena na području Zaprešića. Još nije utvrđen uzrok požara, no u policiji vjeruju da je 'krivac' peć na drva. Iz nepoznatog razloga noćas oko 1,30 sati u Buzinu je izbio požar na teretnom vozilu 'Iveco Daily', novogradiških registracijskih oznaka, vlasništvo tvrtke iz Okučana. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene