Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački vatrogasci u protekla su 24 sata imali pune ruke posla gaseći požare triju garaža, teretnjaka u Buzinu i krova vikendice kod Zaprešića.


U požarima nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta je vrlo velika. Uzroci požara nisu utvrđeni jer očevidi još uvijek traju. Prvi požar izbio je jučer oko 15 sati u trima garažama u dvorištu u Tratinskoj ulici na Trešnjevci. Vatra je u dvjema garažama zahvatila i dva vozila - 'VW Derby" i 'Fiat Tipo', a oštećeni su i prozori na prvom katu zgrade.

Vezani članci Požari u SAD-u Korisnici društvenih mreža podijelili apokaliptične prizore požara koji haraju SAD-om Požari u Kaliforniji Požari koji gutaju sve pred sobom: "Ovo je prvi put u 33 godine da smo premašili dva milijuna hektara"

Dva i pol sata kasnije zapalio se krov drvene vikendice u mjestu Marija Magdalena na području Zaprešića. Još nije utvrđen uzrok požara, no u policiji vjeruju da je 'krivac' peć na drva. Iz nepoznatog razloga noćas oko 1,30 sati u Buzinu je izbio požar na teretnom vozilu 'Iveco Daily', novogradiških registracijskih oznaka, vlasništvo tvrtke iz Okučana. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.