Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sami platili prvih 10 kava

Zagrebački kafić prvi u Hrvatskoj uveo 'uvjetnu kavu'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački kafić Kofein prvi je u Hrvatskoj uveo tzv.'uvjetnu kavu' - besplatnu kavu za one koji nemaju ni za taj topli napitak.

Ideja 'uvjetne kave' ili 'kave za kasnije' proširila se diljem svijeta putem društvenih mreža - stvar je u tome da ljudi unaprijed plate kavu u kafiću za one koji si ne mogu priuštiti niti taj omiljeni, topli napitak.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

Priča o 'uvjetnoj kavi' krenula je iz Napulja, a od 2.travnja zaživjela je i u Hrvatskoj. Djelatnici caffe bara Kofein na svojoj su Facebook stranici pozvali sve da im se pridruže.

'Kada smo pročitali ovu priču, odlučili smo i mi slijediti tradiciju 'uvjetne kave'. Od dana 02.04.2013. u Caffe baru Kofein možete, kada sebi naručujete kavicu, nekome platiti 'uvjetnu kavu'. Mi u Caffe baru Kofein odlučili smo odmah na raspolaganje staviti 10 kavica, te tako potaknuti druge da i oni ako su u mogućnosti nekome plate kavu (cijene nisu velike-obična kava 6,00 kn, s mlijekom 8,00 kn). Molimo da ovo šaljete dalje kako bi i drugi znali da se kod nas može nekome platiti kava, ali isto tako da znaju i oni koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti taj topli napitak, zbog bilo kojeg razloga, mogu doći kod nas i popiti kavicu. Samo neka pitaju za 'uvjetnu kavu'. Naša adresa je Caffe bar Kofein, Kesterčanekova 2a, Zagreb.Nadamo se da će i ostali slijediti naš primjer, a do tada znate što Vam je činiti :) Vaše curke iz Kofeina!!!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene