Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučaj štandovi

Bandić uoči presude: ''Pravda je spora, ali dostižna; strpljen-spašen''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću u petak će biti izrečena prva presuda, a riječ je o aferi štandovi u kojoj je optužen da je udruzi U ime obitelji besplatno ustupio štandove za prikupljanje potpisa i tako Grad Zagreb oštetio za 308.000 kuna.

Dan uoči presude na pitanje štp očekuje zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je što očekuje: "Pravda je spora, ali dostižna i strpljen-spašen."

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Slika nije dostupna Odgoda AFERA ŠTANDOVI Bandić nije došao na optužno vijeće, novo ročište 5. listopada

A što ako presuda bude osuđujuća i u izvjesno vrijeme postane pravomoćna? Bandić je na to opetovao: "Pravda je spora, ali dostižna. Strpljen-spašen. Pričekajte sutra", prenosi N1.
 

Uskok tereti Bandića da je sa svojim suradnikom Ivicom Lovrićem i voditeljicom "Tržnica Zagreb" Zdenkom Palac udruzi "U ime obitelji" priskrbio nezakonitu korist od najmanje 308 tisuća kuna ustupajući im bez naknade štandove na kojima su prikupljali potpise za referendum zatražio je od suda da ih proglasi krivima, dok su obrane zatražile oslobađajuće presude.

bandić je optužbe odbacio i tvrdi da je koristio ovlasti na zakonit način i prema uobičajenoj proceduri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene