Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodijeljene nagrade i priznanja

Zagrebački FER obilježio svoj Dan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva obilježio je svoj Dan. Tom prigodom su dodijeljena priznanja i nagrade najuspješnijim studentima i djelatnicima.

Prema istraživanju Europske komisije FER je vodeća istraživačka institucija u Hrvatskoj, a mladi FER-ovci jedni od najtraženijih djelatnika kako kod nas tako i u Europi. 'Ovo društvo, hrvatsko društvo, treba se njima maksimalno pozabaviti i osigurati im kreativne karijere jer to je naša budućnost, ako to ne budemo imali u vidu, ne piše se dobro razvoju hrvatskog gospodarstva', kazao je dekan FER-a Nedjeljko Perić.

>> Hrvatski studenti spojili zabavu i učenje! Evo kako!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crveni tepih Haljine na ovogodišnjoj BAFTI Slika nije dostupna Milanović na dodjeli Nagrada Luka Ritz dvjema učenicama: 'U moje vrijeme pojam nasilja bili su Tom i Jerry'

Povodom dana fakulteta dodijeljena su i priznanja i nagrade najuspješnijim studentima, djelatnicima te srednjim školama. 'Iznimna mi je čast primiti nagradu, ali najveće zadovoljstvo mi je bilo raditi sa studentima i profesorima koji su nam pomagali. Ovo je samo šlag na torti', kazala je Nikolina Frid, inženjeka računalstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene