Prometna policija (Foto: Davor Javorovic/Vecernji list)
Prometna policija (Foto: Davor Javorovic/Vecernji list)

Zagrebačka policija provodit će se pojačani 24-satni nadzor brzine od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja te su građane nešto zamolili.


Na području Policijske uprave zagrebačke, od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja 2018., provest će se pojačani 24-satni nadzor brzine, objavio je PUZ na svojim stranicama.

Vezani članci Prevarena žena na internetu, ilustracija (Foto: Gettyimages) Ne nasjedajte! Starica iz Rovinja ''bolesnom'' Amerikancu uplatila više stotina tisuća kuna Napad (Foto: Screenshot/YouTube) Pokušao prijaviti zločin pa završio s razbijenim vjetrobranom u potjeri s kriminalcima

Policijski službenici će pojačano kontrolirati brzinu vozila i pojačano postupati prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine.

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća s najtežim posljedicama stoga pozivaju građane da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti do četvrtka, 21. lipnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte zagrebacka@policija.hr.