Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontrola brzine

Tražili ste - snimamo: Zagrebačka policija građanima uputila zanimljiv poziv

Prometna policija (Foto: Davor Javorovic/Vecernji list)
Prometna policija (Foto: Davor Javorovic/Vecernji list) Foto: Davor Javorovic/Vecernji list
Zagrebačka policija provodit će se pojačani 24-satni nadzor brzine od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja te su građane nešto zamolili.

Na području Policijske uprave zagrebačke, od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja 2018., provest će se pojačani 24-satni nadzor brzine, objavio je PUZ na svojim stranicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla

Policijski službenici će pojačano kontrolirati brzinu vozila i pojačano postupati prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine.

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća s najtežim posljedicama stoga pozivaju građane da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti do četvrtka, 21. lipnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte zagrebacka@policija.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene