Prometna policija (Foto: Davor Javorovic/Vecernji list)
Prometna policija (Foto: Davor Javorovic/Vecernji list)

Zagrebačka policija provodit će se pojačani 24-satni nadzor brzine od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja te su građane nešto zamolili.


Na području Policijske uprave zagrebačke, od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja 2018., provest će se pojačani 24-satni nadzor brzine, objavio je PUZ na svojim stranicama.

Vezani članci Policija, Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na tribinama stadiona u Borovu naselju neprimjereni grafiti: ''To je provokacija uoči braniteljskog turnira'' Ilustracija (Foto: Getty Images) Za ovjeru se poslužila suprugovom diplomom: Kaznena prijava protiv učiteljice koja se zaposlila pomoću krivotvorine

Policijski službenici će pojačano kontrolirati brzinu vozila i pojačano postupati prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine.

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća s najtežim posljedicama stoga pozivaju građane da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti do četvrtka, 21. lipnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte zagrebacka@policija.hr.