Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrti put po redu

Zagreb Wine Gourmet Festival otvorio vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvoren je četvrti Zagreb Wine Gourmet Festival.

Festival od dobre spize i vrhunske kapljice traje dva dana, a održava se u prostoru Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Ljubitelji slanih i slatkih delicija dobili su tako još jednom priliku uživati u najboljem od najboljeg domaćih i stranih vina, maslinovih ulja, slastica i ostalih delikatesa.

Pročitajte i ovo Hamasovci su napad počeli na glazbenom festivalu prvi dan sukoba Manekenka preživjela masakr, skrivala se ispod mrtvog dečka: "Činili su užasne stvari. Bio je to ruski rulet" Bik s rogovima u plamenu - 2 "Nacionalna sramota" VIDEO Snimljen bik s rogovima u plamenu, udruge bijesne: "Ova odvratna tradicija je neopravdano nasilje koje se mora zabraniti"

Među izlagačima istaknula se nova generacija. Mladi vinari vrhunska vina već imaju, a ovakvi festivali prilika su im za dogovaranje poslova. Organizatori se nadaju da će mnogi s njega otići s poslovnim ponudama.

Dovoljno je reći da se pod istim krovom može kušati čak 500 vrhunskih vina iz Hrvatske, Slovenije, Francuske, Južne Afrike i drugih zemalja, a svoje umijeće kuhanja predstavit će ponajbolji domaći i strani kuharski čarobnjaci.Osim za uživanje u hrani i vinima, ovaj festival savršeno je mjesto za dogovaranje poslova za proizvođače vina, maslinovih ulja, autohtonih suhomesnatih proizvoda i slastica.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene