Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otvoren je četvrti Zagreb Wine Gourmet Festival.


Festival od dobre spize i vrhunske kapljice traje dva dana, a održava se u prostoru Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Ljubitelji slanih i slatkih delicija dobili su tako još jednom priliku uživati u najboljem od najboljeg domaćih i stranih vina, maslinovih ulja, slastica i ostalih delikatesa.

Vezani članci U stampedu na vjerskom festivalu u Izraelu poginule 44 osobe - 1 VIDEO U stampedu u Izraelu poginule najmanje 44 osobe, među žrtvama i djeca - premijer Netanyahu: "Ovo je velika katastrofa" Margareta Ferek Petrić 60. rođendan najvažnijeg festivala – MBZ ove godine u četiri bloka – očekuje nas bogat i raznovrstan program

Među izlagačima istaknula se nova generacija. Mladi vinari vrhunska vina već imaju, a ovakvi festivali prilika su im za dogovaranje poslova. Organizatori se nadaju da će mnogi s njega otići s poslovnim ponudama.

Dovoljno je reći da se pod istim krovom može kušati čak 500 vrhunskih vina iz Hrvatske, Slovenije, Francuske, Južne Afrike i drugih zemalja, a svoje umijeće kuhanja predstavit će ponajbolji domaći i strani kuharski čarobnjaci.Osim za uživanje u hrani i vinima, ovaj festival savršeno je mjesto za dogovaranje poslova za proizvođače vina, maslinovih ulja, autohtonih suhomesnatih proizvoda i slastica.