Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula unatoč reanimaciji

Tragedija u Zagrebu: Susjedi vidjeli da gori kuća, provalili vrata i na podu pronašli stradalu ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru kuće na zagrebačkom Srebrnjaku, u noći s petka na subotu, poginula je žena. Kada su primijetili požar susjedi su provalili u kuću i ondje zatekli ženu kako leži na podu, ali nije joj bilo spasa.

Smrtno je stradala jedna osoba u požaru koji je noćas buknuo u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

U 1:05 sati na Srebrnjaku, na broju 125 a/1 iz za sada neutvrđenog razloga došlo je do požara obiteljske kuće, javila je zagrebačka policija.

''Javna vatrogasna postrojba primila je dojavu o požaru u 1:07 sati. U intervenciji gašenja sudjelovalo je 14 vatrogasaca s četiri vatrogasna vozila iz Vatrogasne postrojbe Centar a na terenu su bili i službenici Policijske uprave zagrebačke, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, i dežurne ekipe gradske ekipe iz Gradske plinare Zagreb i Elektre Zagreb. U požaru je jedna osoba smrtno stradala. Požar je ugašen, a uzrok će biti poznat nakon očevida'', priopćili su iz Ureda za upravljenje hitnim situacijama.

Neslužbeno se doznaje da su požar prvi primijetili susjedi, a kada su provalili kroz ulazna vrata unutra su pronašli ženu kako leži na podu. Izvukli su je na ulicu i zvali Hitnu pomoć, koja je vrlo brzo stigla. Unatoč brzoj reanimaciji i naporima da je spase, žena je umrla. (I.D. / Hina)

Aktualno Više od 70 poginulih u stravičnim požarima: ''Nikada nisu bili ovako snažni. Ovo mi izgleda kao apokalipsa'' Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 6 Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 6 Foto: Afp Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 7 Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 7 Foto: Afp Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 8 Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 8 Foto: Afp Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 5 Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 4 Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp +2 Požari u Kaliforniji (Foto: AFP) - 3 Svijet Više od 70 poginulih u stravičnim požarima: ''Nikada nisu bili ovako snažni. Ovo mi izgleda kao apokalipsa'' 1/8 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene