Obavijesti Video Pretražite Navigacija
postavljeni potpornji

Blokirana ulica na Trešnjevci: Od zgrade se odvojila fasadna cigla i postoji opasnost od njena pada, na terenu policija i vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa zgrade u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu odvojila se fasadna cigla i postoji opasnost da bi mogla pasti. Na terenu su policajci i vatrogasci.

Nešto prije 20 sati zagrebačka policija dobila je dojavu da postoji opasnost od urušavanja fasade na stambenoj zgradi u Kranjčevićevoj ulici 36. Izašli su na mjesto događaja te pozvali vatrogasce.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba za DNEVNIK.hr opovrgnuli su medijske napise da bi moglo doći do urušavanja zgrade te kazali da se odvojila fasadna cigla te da postoji opasnost od njena pada. Stoga je zgrada ograđena policijskom trakom i na nju su stavljeni drveni potpornji.

Policija osigurava mjesto događaja, a na intervenciju su izašla i tro vatrogasna vozila s desetak vatrogasaca.

Statičar će pregledati fasadu kako bi ustanovio raznu štete i potencijalne opasnosti. Kako doznajemo, vatrogasci će uz zgradu dežurati do jutra.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene