Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prvoaprilska šala

U Zagrebu pao snijeg! Na Sljemenu palo 4 cm

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas je Zagrepčane iznenadio snijeg s kišom. Kao i da se nebo našalilo jer je 1. april.

Još jutros u 7 sati su se u zraku mogle vidjeti male pahulje snijega u zraku, a nešto je još ostalo na automobilima. DHMZ javlja da je na Sljemenu palo 4 cm snijega, te po 1 cm  u Kutini i Kutjevu.

Pročitajte i ovo Snijeg promjena vremena VELIKA GALERIJA Hrvatsku zameo snijeg, šaljite nam svoje fotografije Snijeg Crveno upozorenje FOTO Upaljeni alarmi: Pada gust snijeg, očekuju se snažni udari vjetra, kaos i na Jadranu

Prognoza za danas i kaže da će ujutro i prijepodne biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kratkotrajnom kišom, moguća je i grmljavina. te da može biti i malo snijega. Već prijepodne u sjevernim, a zatim i u ostalim predjelima postupno će se razvedriti. Puhat će slab i umjeren sjeveroistočnjak, a na Jadranu će posvuda zapuhati umjerena i jaka bura ponegdje s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 6 do 12, a na Jadranu od 13 do 18 °C.


Video streaming by Ustream

Već oko podneva vrijeme će se smiriti te uglavnom i djelomice razvedriti. Tako će poslijepodne prevladavati vedro, uz povremeno umjeren vjetar sa sjevera. U unutrašnjosti će Osjetno zahladnjeti, najviša dnevna temperatura bit će tek od 10 do 13 stupnjeva.

Ako ste noćas snimili snijeg pošaljite nam snimke na moj.report@novatv.hr ili ih postavite na našu Facebook stranicu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene