Vozač je završio u bolnici nakon što je autom propao u rupu dubine od 160 do 180 cm, a širine 250x350 cm. Očevid je u tijeku.

Galerija


Danas oko 17:10 na Čučerskoj cesti u Zagrebu otvorila se rupa dubine od 160 do 180 cm, a širine 250x350 cm. Jedno je vozilo propalo u otvor, a vozač je ozlijeđen i prevezen u bolnicu, javio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Vezani članci Neobični likovi nacrtani na više mjesta u Zagrebu - 1 Znate li o čemu je riječ? U Zagrebu se pojavili neobični likovi bez lica, netko ih crta na svim površinama Rupa na Bukovačkoj cesti - 2 Zagreb: Na Bukovačkoj cesti otvorila se ogromna rupa široka tri i duboka čak pet metara

Cesta je zatvorena za sav promet. Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka, Zagrebačke ceste, Vodoopskrba i odvodnja, Plinara Zagreb i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

"Najvjerojatnije se radi o tome da je pukla cijev što je ispiralo podlogu ispod asfalta, nakon čega je asfalt popustio", rekao je Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama za Večernje vijesti Nove TV.

Očevid provodi Policijska uprava zagrebačka.