Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet naselja bez tople vode

Pukao vrelovod u Zagrebu: Četvero građana prevezeno u bolnicu s opeklinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka naselja Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec do subote su bez tople vode, priopćeno je iz HEP-Toplinarstva. Mole građane za strpljenje i razumijevanje. Četvero građana je ozlijeđeno.

Građani pet naselja u Novom Zagrebu oko podneva su ostali bez tople vode. Razlog tome je puknuće magistralnog vrelovoda, doznaje se iz HEP-Toplinarstva.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Iz PU zagrebačke doznajemo da je u trenutku puknuća vrelovoda lakše ozlijeđeno četvero građana. Oni su s opeklinama prevezeni u zagrebačku bolnicu te im je pružena liječnička pomoć.

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na Trgu Ivana Meštrovića krajnjim kupcima HEP-Toplinarstva u novozagrebačkim naseljima Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec danas u 12 sati privremeno je obustavljena isporuka toplinske energije.

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu u jutarnjim satima.

"Razlozi puknuća magistralnog vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće u što kraćem roku sanira te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje", priopćeno je iz HEP-Toplinarstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene