U pojedinim zagrebačkim naseljima radijatori će danas biti hladni (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
U pojedinim zagrebačkim naseljima radijatori će danas biti hladni (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Zagrebačko Toplinarstvo izvijestilo je da zbog kvara postoji mogućnost slabije kvalitete grijanja i potrošne tople vode u određenim naseljima.


Zbog tehničkog kvara na centralnom toplinskom sustavu grada Zagreba, postoji mogućnost slabije kvalitete grijanja i potrošne tople vode za krajnje kupce u naseljima istočno od Savske ceste, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo u kojem se u subotu ujutro doznaje da bi se tijekom dana trebala uspostaviti redovna isporuka toplinske energije.

Vezani članci Damir Jembrjh Zagrebačka čistoća predstavila novosti: Kamere, redari i ophodarska služba pokušat će izvući grad iz smeća Plavi orkestar Plavi orkestar vraća se u Zagreb: Legendarni bend priprema ekskluzivni nastup za pamćenje

Naselja u kojima je moguća slabija kvaliteta isporuke toplinske energije su Martinovka, Donji grad, Vrbik, Cvjetno naselje, Kruge, Savica, Sigečica, Ferenščica, Volovčica, Borovje, Zapruđe, Središće, Trnsko, Siget, Sopot, Utrine, Travno, Sloboština, Dugave, Hrelić i Jakuševec, navodi se na internetskim stranicama HEP-Toplinarstva. (Hina)