Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite

Zagreb je danas slavio svoj dan, znate li što o njemu misle Zagrepčani?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan je grada Zagreba i blagdan zaštitnice grada - Majke Božje od Kamenitih vrata. Stanovnici metropole kažu da imaju što slaviti, jer su Zagrebom zadovoljni.

Gradonačelnik Milan Bandić ističe kako se u 11 godina Zagreb itekako promijenio. Govore o Zagrebu i turistički vodiči koji u turi po gornjem gradu vode turiste Mariji Jurić Zagorki pod prozore.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Šaljite nam fotografije na moj.report! Dan je grada Zagreba: Koji je vaš najdraži dio grada?

Zagrepčani imaju puno poruka oko toga kako se živi u metropoli. "Mislim da svatko tko nije zadovoljan životom u Zagrebu ima opciju otići iz njega", poručila je Andreja. Tomislav pak smatra kako je "energija" u Zagrebu odlična, a Domagoj ističe kako smo svi zajedno tu da pomognemo jedni drugima.

No to nije sve, jer Zagrepčani su rekli još puno više, a što su još rekli, možete pogledati u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene