Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Zagreb: Curenje amonijaka ne predstavlja opasnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je poslijepodne da je koncentracija amonijaka izmjerena u krugu bivše tvornice Zagrepčanka u Heinzelovoj ulici ispod maksimalno dozvoljene te stoga ne predstavlja opasnost za građanstvo.

Vatrogasci će ostati na terenu i polijevati mjesto curenja plina vodenom maglicom kako se plin ne bi širio. Policija i čuvarska služba Holdinga će osiguravati objekt, a angažirana je i tvrtka koja će napraviti dodatni pregled instalacija, navode u priopćenju.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Dodaju da su 'na terenu' dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, uprave za sanitarnu inspekciju Ministarstva zdravlja, policije, Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i Zavoda za javno zdravstvo 'dr. Andrija Štampar'.

Zagreb: U Heinzelovoj ulici iscurio amonijak, na terenu su vatrogasci

Dojavu o curenju amonijaka vatrogasci su zaprimili nešto prije podneva, a na intervenciju su izašla tri vatrogasna vozila i to zapovjedno, navalno i kemijsko. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene