Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za posao se mogu prijaviti redoviti studenti s aktivnim studentskim pravima.


Zagrebački gradonačelnik najavio je da će se na poslovima čišćenja snijega angažirati i studenti, a Zagrebački holding je, sukladno tome, počeo prikupljati ponude kandidata.

Vezani članci Umjetni snijeg na Sljemenu - 5 Hrpe umjetnog snijega na Crvenom spustu na Sljemenu dok je vani dvadesetak stupnjeva: Stigao je odgovor od Grada Ilustracija U tijeku su natječaji za stipendije Grada Zagreba: "Imamo povećanje u odnosu na prošlu godinu"

Iz gradonačelnikovog ureda poručuju da će dodatan prihod studentima biti od velikog značaja, a gradske površine bit će očišćene u najkraćem roku.

Za posao se mogu prijaviti redoviti studenti koji imaju aktivna studentska prava, a ako budu odabrani za ovaj posao dobivat će honorar od 20 kuna po satu.

Zainteresirani za rad mogu se prijaviti putem Pozivnog centra Zagrebačkog holdinga na broj 072 500 400, gdje će dobiti i detaljnije informacije o početku angažmana.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju