Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiše jesenje…

Uživajte u zadnjem danu ljeta: Još danas sunčano, a onda stižu oblaci, kiša i južina

Prvi obrisi jeseni (Tomislav Miletic/PIXSELL)
Prvi obrisi jeseni (Tomislav Miletic/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Prvi obrisi jeseni (Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Posljednji dan ljeta bit će uglavnom sunčan, ali prema kraju dana uz postupno sve više oblaka, tako da ćemo jesen početi pravim jesenskim vremenom - oblacima, kišom i južinom

Početkom novog tjedna, odnosno na početku jeseni trebat ćemo kišobrane, ali će barem južina utjecati na jutarnje temperature pa će jutra od ponedjeljka biti ugodnija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nestabilno U novom tjednu hladnije: Dok će dio Hrvatske uživati u suncu, neki će trebati kišobran Slika nije dostupna klimatološka jesen, ali... Hoće li ljeto i dalje trajati? Jutarnja magla na kopnu i pokoji pljusak na jugu, ali još uvijek će biti sunca i topline

Na kopnu će tijekom dana prevladavati sunčano, tek rijetko malo oblačnije vrijeme. Puhat će slab do umjeren vjetar južnog smjera, a temperatura koji stupanj viša od današnje - uglavnom oko 23.

I na istoku u nastavku dana sunčano, uz južinu sve toplije, pa nedjelju iskoristite za boravak u prirodi i uživanje u suncu.

Na sjevernom Jadranu i u gorju postupno će biti oblačnije, a krajem dana bi moglo pasti i malo kiše. Puhat će umjereno jugo, krajem dana ponegdje na udare i jako. Temperatura od 17 u gorju do 24 na moru.

U Dalmaciji će prevladavati sunčano, ali prema kraju dana i ovdje postupno oblačnije. Jugo će jačati, a temperatura od 23 do 25 stupnjeva

More je pak i dalje prilično toplo s temperaturama od 20 do 23 stupnja.

U ponedjeljak je prvi dan jeseni i vrijeme će biti jesensko, oblačno s kišom ili pljuskovima, lokalno i obilnijim. Uz jugo će jutarnja temperatura osjetno porasti, a promjena neće dugo trajati. Već tijekom utorka će se razvedravati pa će u srijedu biti više sunčana vremena.

I na Jadranu početkom tjedna oblačno s kišom ili pljuskovima, lokalno i izraženijim. Jugo će u ponedjeljak biti jako, a zatim u utorak okrenuti na buru. Od srijede i ovdje sunčanije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene