Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Neće biti tužbi

List iz Zadra objavio dio registra branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se saga s objavljivanjem registra branitelja, a dio popisa osvanuo je u jednom zadarskom tjedniku.

U novinama kažu kako su to napravili zbog interesa čitatelja, a u policiji protiv njih neće pokretati postupak, jer je, kažu, popis već prije objavljen. zadarski tjednik objavio je popis od 500 branitelja. Na njemu su imena pripadnika Zapovjedništva Sektora Zadar i 307. logističke baze. Namjeravaju objavljivati popis u serijama, sve dok ne objave imena svih branitelja s tog područja. Tvrde da to rade zbog čitatelja.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

'Mi držimo da to nije kazneno djelo jer to nije ni državna ni službena tajna. Ne nosi pečat bilo kakve tajnosti stoga smatramo da smo mi morali to objaviti. To je bila naša dužnost', smatra urednica Narodnog lista Simeona Pancirov. Policija neće ništa poduzimati jer je popis već objavljen.

U međuvremenu, nastavljena je istraga u Karlovcu. Enes Felić, donedavni djelatnik ureda za obranu u pratnji odvjetnika stigao je u policiju kako bi nazočio pregledu računala i CD-a koje su mu zaplijenili. Odvjetnik tvrdi da su protupravno postupali prema Feliću jer je u Vojnu policiju priveden bez naloga. 'Ne znamo ni pod kojim okolnostima ni u kojem svojstvu smo ovdje. Nažalost više doznamo od vas iz medija nego od službenih institucija', rekao nam je odvjetnik Zvonko Žaja. Felić je nakon četiri sata pušten iz policije. Odvjetnik kaže da njegov klijent ima status građanina. Policija još mora pregledati dio službenih materijala, a osobna računala vratit će mu idući tjedan. Tada će odlučiti hoće li pokrenuti postupak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene