Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za zagrebačku policiju iznimno miran dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkoj policiji ne pamte kada su posljednji put imali tako malo posla kao u proteklih 24 sata tijekom kojih su zabilježili samo 13 kaznenih djela.

"Riječ je o najmirnijem danu do sada. Ne pamtimo kada je bilo ovako malo posla", kazala je Hini Aleksandra Ljuba, glasnogovornica zagrebačkih policajaca koji su od nedjelje ujutro do danas ujutro zabilježili šest teških krađa provaljivanjem, četiri krađe te tri slučaja narušavanja javnog reda i mira. Uz to, u policijskoj evidenciji zabilježen je i požar klima uređaja u tramvaju koji je ugasio sam vozač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Raste podrška Medvedevu Slika nije dostupna Zagreb: Božić protekao mirno uz svega 11 kaznenih djela

Da je riječ o neuobičajeno mirnom danu pokazuje podatak da se na zagrebačkom području u prosjeku dnevno zabilježi gotovo 70 kaznenih djela, odnosno šest puta više nego je to bio slučaj u protekla 24 sata.

Osim rekordno malog broja kaznenih djela, u policiji su posebno zadovoljni jer nije bilo razbojstava i krađa vozila, s čime se, inače, redovito susreću.

Iako nisu imali posla sa zagrebačkim kriminalcima policajci su, nažalost, morali obaviti očevid 18 prometnih nesreća u kojima je pet osoba teško stradalo, a 22 lakše.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene