Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izdvaja se 18 milijuna kuna

Država poduzetnicima nudi do 300.000 kuna! Evo zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Onima koji se žele obrazovati za poduzetništvo i obrt u ovoj je godini na raspolaganju iznos od 18 milijuna kuna, a rok za prijavu je 1. listopada.

Od 30 do 300 tisuća kuna toliko se nudi poduzetnicima i obrtnicima za unapređivanje znanja i vještina svojih djelatnika. Ministarstvo poduzetništva u suradnji s Ministarstvom rada pozvalo je zainteresirane da prijave projekte koji će se financirati bespovratnim novcem dobivenim iz Europskog socijalnog fonda.

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..." Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Onima koji se žele obrazovati za poduzetništvo i obrt u ovoj je godini na raspolaganju iznos od 18 milijuna kuna, a rok za prijavu je 1. listopada.

Kako zaustaviti demografski slom Hrvatske?

'Ovo su projekti koji će omogućiti da naši poduzetnici u hrvatskoj steknu i dodatna znanja koja će im omogućiti da bolje funkcioniraju na tržištu rada', rekao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

'Znači treba iskoristiti ova sredstva i podići kompetencije jer tržište europske unije je vrlo zahtjevno, nekada i nemilosrdno makar pruža velike izazove', kazao je Gordan Maras, ministar ministar poduzetništva i obrta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene