Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za nestalim 28-godišnjakom iz Sukošana, koji je nestao pošto je u subotu uvečer isplovio na brodici na ribarenje još se traga, a u potragu će se danas uključiti i pet koćarica, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.


S obzirom na to da je na navedenu području zabranjeno koćarenje, Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zahtjev je uputila ribarskoj inspekciji Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Namjera je koćama pretražiti morsko dno na području od tri nautičke milje sjeverno i tri nautičke milje južno od svjetionika u sukošanskoj lučici te dno na sredini Pašmanskog kanala. Mogući ulov ribe bit će darovan u humanitarne svrhe.

Vezani članci HGSS traga za Poljakom na Biokovu - 2 Veleposlanik Poljske: "Zahvaljujem svima koji su pokazali veliko srce u potrazi za našim državljaninom, nikada to nećemo zaboraviti" Stotine tragaju za mladićem nestalim u Miljacki (Foto: Dnevni Avaz) Jedna od najvećih potraga u regiji: Mladića nestalog u Miljacki traže stotine ljudi

>> Nastavak potrage: Nestalog ribara policija traži i na kopnu

I treći dan u potragu za nestalim mladićem uz lučku kapetaniju i policiju uključen je velik broj privatnih brodica sa zadarskog područja.

Petmetarska brodica, na kojoj je mladić u subotu isplovio, pronađena je u nedjelju ujutro kod Ždrelca, oko 200 metara od obale otoka Ugljana, ubrzo pošto je mladićev otac prijavio sinov nestanak. (Hina)