Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom pogibije državnog tajnika u Ministarstvu obrane, general-bojnika Gordana Čačića, knjiga žalosti otvorena je u predvorju Ministarstva obrane, a prvi koji su se upisali bili su ministar obrane Branko Vukelić te načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Josip Lucić.


U knjigu žalosti također se upisao i ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković i visoki dužnosnici MORH-a i OS-a, predstavnici vojno diplomatskog zbora, te mnogi drugi.

Vezani članci Gabrijela Kišiček izdala novi knjigu o govorništvu Komunikacijska stručnjakinja otkrila tko je gubitnik u verbalnom okršaju premijera i predsjednika Slika nije dostupna Premijerka Kosor upisala se u Knjigu žalosti

Komemoracija za državnog tajnika Čačića održati će se sutra 23. prosinca u Ministarstvu obrane u 10 sati, a pokop u srijedu, 24. prosinca na zagrebačkom groblju Mirogoj 12,30 sati. 

>> Državni tajnik Gordan Čačić preminuo od težine ozljeda

Obred pokopa u Aleji hrvatskih branitelja predvodit će vojni ordinarij monsinjor Juraj Jezerinac, a Sveta misa zadušnica održat će se istoga dana u 16 sati u župnoj crkvi don 'Ivan Bosco' u Podsusedu.