'Trčimo za one koji ne mogu', poruka je koja je po treći put ujedinila svijet u jednoj od najpoznatijih utrka na svijetu - Wings for Life.


Sa startne pozicije u Zadru, koji je po treći put bio domaćin utrke, protekle je nedjelje krenulo čak sedam tisuća natjecatelja, a u istom je trenutku humanitarna utrka startala na 34 lokacije diljem svijeta. U utrci su sudjelovali trkači iz 203 zemlje.

Vezani članci Slika nije dostupna CIJELI SVIJET ZA JEDAN CILJ Na Wings for life u Zadar stiže 7.000 trkača Slika nije dostupna MOŽE SE DOGODITI I VAMA 'Ova ozljeda toliko je kompleksna da je bilo koji pomak u liječenju ovog stanja - pomak'

Neopisivo zadovoljstvo, uživanje, sreća, veselje, osjećaj zajedništva i pripadnosti, tek su neke od riječi koje su sudionici treće po redu utrke u Zadru odlučili podijeliti, no ono što im je utrka zaista pružila ostat će zauvijek zapisano u njihovim srcima.

Svijet je tako još jednom ujedinjen u priči o zajedništvu, ljubavi i brizi o onima koji ne mogu trčati. Kako bi zaokružili ovogodišnju priču, organizatori utrke Wings for Life izradili su video u kojem su prikazani trkači, njihove priče i motivi zbog kojih su se odlučili na sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji.

Zadar je bio među 34 grada na 6 kontinenata, u kojima se utrka održala s ciljem prikupljanja sredstva za istraživanje i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine.