Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjećanje na pad Vukovara

Majke iz Vukovara poslale apel za pronalaskom nestalih: "Nažalost, nemam gdje za njih svijeću zapaliti ni ružu položiti"

Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 5
Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 3 Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 5 Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 5 Foto: DNEVNIK.hr Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 4 Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 4 Foto: DNEVNIK.hr Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 1 Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Majke polažu cvijeće u Vukovaru - 2 Galerija 1/6 >>
Dan uoči obilježavanja sjećanja na dan pada Vukovara članovi obitelji položili su ruže i zapalili svijeće na Memorijalnom groblju. Među njima su i majke koje šalju apel za pronalaskom svojih najmilijih već tri desetljeća.

Ususret Danu sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Danu sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, koji je prvi put ove godine i državni praznik, članovi obitelji i prijatelji danas su položili ruže i zapalili svijeće na Memorijalnom groblju.

Pročitajte i ovo Predrag Matić Revitalizacija istoka Matić iz Vukovara poručio: "Ovako više ne može, Slavonija nije zadnja rupa na svirali" Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara (DP) novi plakat za vukovar Penava za Dnevnik Nove TV o drugom plakatu i tenzijama uoči obilježavanja Dana sjećanja, evo što kaže o Anušiću i jačanju pozicija HDZ-a u Slavoniji

U Domovinskom ratu smatra se nestalima 386 osoba s područja Vukovara. Majke već gotovo tri desetljeća šalju apel za pronalaskom svojih najmilijih kako bi imale gdje zapaliti svijeću.

"Meni je brat sahranjen ovdje, to je Marko Babić, pokraj Blage Zadre, ali ja tražim i roditelje, majku i oca. Nažalost, nemam gdje za njih svijeću zapaliti ni ružu položiti", rekla je jedna od majki Kata Lozančić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene