Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijevoz na Vangu

Vukelić: Prijevoz SDP-ovaca vojnim gliserom govori o neodgovornosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjem aktualnom prijepodnevu HDZ-ov zastupnik Frano Matušić je upitao ministra obrane Branka Vukelića ima li saznanja da su vojni gliseri na kupanje prevozili neke goste kazališta te pozivajući se na medijske napise ustvrdio da su među tim gostima bili i SDP-ovi zastupnici Nenad Stazić i Milanka Opačić.

Vukelić je to potvrdio rekavši da su vojni gliseri ovoga ljeta neovlašteno na trošak državnog proračuna prevozili goste kazališta Ulysses na Brijunima i najavio je da će po okončanju istrage zatražiti utvrđivanje odgovornosti za eventualne prekršaje.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika

Izvijestio je da je na prijedlog predsjednika Republike Ive Josipovića i uz njegovu suglasnost MORH sklopio ugovor s kazalištem Ulysses o najmu vojnih glisera za prijevoz glumaca i gostiju na relaciju Veliki Brijun - Mali Brijun - Veliki Brijun, a da su gliseri vozili i izvan ugovorenih relacija. Kazao je i kako 'to govori o neodgovornosti prema predsjedniku Josipoviću koji je dao suglasnost za korištenje glisera, prema Hrvatskoj vojsci, ali i neodgovornosti prema vladi koja se bori da što prije izađemo iz krize'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene