Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Trebinju je održan miting potpore Božidaru Vučureviću. Zatraženo je da se bivšem gradonačelniku omogući obrana sa slobode.


Srpska demokratska stranka organizirala je i potpisivanje peticije koju će dostaviti srbijanskim vlastima. Vučurevića je srbijanska policija uhitila na granici s BiH na temelju Interpolove tjeralice koju je raspisala Hrvatska. Optužen je za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i uništavanje kulturno povijesnih spomenika na području Dubrovnika.

Vezani članci Dubrovačka bolnica Novi incident u dubrovačkoj bolnici: Liječnici se posvađali na jutarnjem sastanku. Bilo je prijetnji, intervenirala je i policija Ilustracija Vrhovni sud potvrdio: 30 godina zatvora monstrumu koji je četvero djece bacio s balkona

'Pa eto, on je žrtva nerazumne braće, ja se nadam da će se vrlo brzo urazumiti i da će se to riješiti sve', rekao je Zoran Vučurević sin Božidara Vučurevića. 'Republika Srpska, svi naši predstavnici, kao i BiH poduzeće odgovarajuće mjere, kako bi naš Božidar Vučurević, koji je istinski patriota, prije svega ovog grada i RS imao isti tretman, kao svi oni po nama koji ne zaslužuju takav tretman', istaknuo je Predrag Kovač, predsjednik SDS-a.