Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Trebinju je održan miting potpore Božidaru Vučureviću. Zatraženo je da se bivšem gradonačelniku omogući obrana sa slobode.


Srpska demokratska stranka organizirala je i potpisivanje peticije koju će dostaviti srbijanskim vlastima. Vučurevića je srbijanska policija uhitila na granici s BiH na temelju Interpolove tjeralice koju je raspisala Hrvatska. Optužen je za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i uništavanje kulturno povijesnih spomenika na području Dubrovnika.

Vezani članci Tina Turner u Dubrovniku - 1 Kamere Dnevnika Nove TV snimile su Tinu Turner 2012. godine u Dubrovniku: "Samo uživamo u ljetu…" Ilustracija Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu"

'Pa eto, on je žrtva nerazumne braće, ja se nadam da će se vrlo brzo urazumiti i da će se to riješiti sve', rekao je Zoran Vučurević sin Božidara Vučurevića. 'Republika Srpska, svi naši predstavnici, kao i BiH poduzeće odgovarajuće mjere, kako bi naš Božidar Vučurević, koji je istinski patriota, prije svega ovog grada i RS imao isti tretman, kao svi oni po nama koji ne zaslužuju takav tretman', istaknuo je Predrag Kovač, predsjednik SDS-a.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju