Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide i peticija

Trebinje: Miting potpore Vučureviću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Trebinju je održan miting potpore Božidaru Vučureviću. Zatraženo je da se bivšem gradonačelniku omogući obrana sa slobode.

Srpska demokratska stranka organizirala je i potpisivanje peticije koju će dostaviti srbijanskim vlastima. Vučurevića je srbijanska policija uhitila na granici s BiH na temelju Interpolove tjeralice koju je raspisala Hrvatska. Optužen je za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i uništavanje kulturno povijesnih spomenika na području Dubrovnika.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

'Pa eto, on je žrtva nerazumne braće, ja se nadam da će se vrlo brzo urazumiti i da će se to riješiti sve', rekao je Zoran Vučurević sin Božidara Vučurevića. 'Republika Srpska, svi naši predstavnici, kao i BiH poduzeće odgovarajuće mjere, kako bi naš Božidar Vučurević, koji je istinski patriota, prije svega ovog grada i RS imao isti tretman, kao svi oni po nama koji ne zaslužuju takav tretman', istaknuo je Predrag Kovač, predsjednik SDS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene